Opening buiten aula

Opening terras buitenaula Zoomstede
Geplaatst op

Opening terras buitenaula Zoomstede

In de hectiek van alle emoties bij een overlijden van een dierbare zoeken nabestaanden naar rust en ruimte waarin het laatste afscheid kan plaatsvinden. Rust die de natuur kan bieden. Rust die ook te vinden is in de prachtige bosrijke omgeving van ons crematorium Zoomstede.

Dinsdag 14 mei hebben we ons nieuwe terras geopend dat grenst aan de buitenaula van crematorium Zoomstede te Bergen op Zoom. Deze buitenaula bestaat al sinds 2007 en ligt beschut in ons urnenpark. De aula en het terras worden omringd door rustgevend groen. Een prachtige plek voor een laatste groet en herinnering.

Door de toegenomen vraag naar uitvaarten in de openlucht hebben wij besloten om de buitenaula te voorzien van een aangrenzend terras. Door deze uitbreiding is het plaatje compleet. De buitenaula en het terras bieden plaats aan 80 personen.

In een intieme setting en op informele wijze kan er afscheid worden genomen. Na afloop van de plechtigheid kunnen de genodigden onder het genot van een hapje en een drankje in alle rust napraten en herinneringen ophalen. Natuurlijk houden wij altijd een binnenruimte vrij mocht het onverhoopt gaan regenen.

Bij Zoom en Zegestede dragen wij bij aan het creëren van een buitengewone herinnering. Wil je meer informatie kijk dan op onze website of vraag gerust naar de mogelijkheden

Flyer Zoom aula