Vacature beheerder/meewerkend voorman begraafplaats Zegestede
Geplaatst op

Vacature beheerder/meewerkend voorman begraafplaats Zegestede

“Op een ongewoon moment, met gewone mensen, een buitengewone herinnering creëren.”

Groenonderhoud op een unieke locatie

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede beheert crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom,  crematorium en begraafplaats Zegestede en Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden in Roosendaal. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 180.000 gasten in onze vestigingen. Rondom het laatste afscheid mogen wij voor nabestaanden een bijzondere taak vervullen. Voor onze begraafplaats in Roosendaal zijn wij op zoek naar een beheerder/meewerkend voorman.

De baan
Je draagt zorg voor het beheer en onderhoud van het groen, de paden, de grafbeplanting en de monumenten op de begraafplaats. Je maakt daarbij gebruik van verschillende machines/rijdend materieel. Ook het delven, sluiten en opgraven van graven behoort tot jouw taken. Alle lichte administratieve werkzaamheden die bij dit proces horen, handel je af.

Je bent hét aanspreekpunt voor bezoekers van de begraafplaats bij vragen op het gebied van grafwerk en groenbeheer. Dit vraagt van jou een gastvrije houding, een respectvolle benadering en een professionele betrokkenheid.

Kun jij mensen motiveren? Stuur jij mensen aan en begeleid je ze naar een gezamenlijk doel? Als beheerder/meewerkend voorman ben je het eerste aanspreekpunt op locatie. Je creëert een veilige omgeving, geeft instructies en draagt bij aan de uitvoering van de werkzaamheden.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan van Kruiningen, facilitair manager (06-21511884). Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Wat vragen wij van jou?

 • Je signaleert noodzakelijk uit te voeren onderhoud en coördineert de werkzaamheden;
 • Enkele jaren ervaring met het aansturen van mensen;
 • Communicatief vaardig;
 • Zelfstandigheid:
 • MBO niveau 3-4 werk- en denkniveau;
 • Kennis van regels en procedures m.b.t. begraven:
 • Kennis en ervaring met groenonderhoud en -beheer;
 • Kennis van Arbo (minimaal VCA-basis ) en milieuvoorschriften en beschikt hiervoor de vereiste diploma’s en/of certificaten (IPC Vakman Begraafplaatsen of vergelijkbaar);
 • In bezit van rijbewijs BE;

Het werk vraagt flexibiliteit, maar ook een team- en servicegerichte houding. Oog voor detail is essentieel. Het is een veelzijdige, uitdagende functie met een grote variëteit aan taken, maar met een grote mate van vrijheid. De werktijden variëren van maandag tot en met zaterdag, tussen 7.00 uur en 21.00 uur.

Wat wij bieden?

 • Een fulltime dienstverband o.b.v. een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband;
 • Een maandsalaris conform CAO Uitvaartbranche, start in schaal 4 tot max. schaal 5;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Beschik jij over de voor deze functie gevraagde ervaring, flexibiliteit, kennis, vaardigheden en inlevingsvermogen? Stuur dan jouw CV vóór 16 januari 2023 naar hrm@scbzz.nl.

Het afnemen van een Talent Motivatie Analyse (TMA) is onderdeel van de sollicitatieprocedure