Ben jij ons nieuwe horecatalent?
Geplaatst op

Vacature: Ben jij ons nieuwe horecatalent?

“Met gewone mensen, op een ongewoon moment, een buitengewone herinnering creëren.”

Wie zijn wij?
Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede beheert crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom en crematorium en begraafplaats Zegestede en Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden in Roosendaal. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 180.000 gasten in onze vestigingen. Rondom het laatste afscheid mogen wij voor nabestaanden een bijzondere taak vervullen. Gastvrijheid staat daarbij voorop.

Wat ga je doen?
Als horecamedewerker ben je een belangrijke schakel binnen de organisatie; je ontvangt en begeleidt nabestaanden, gasten en ondernemers in onze ontmoetingsruimtes, je bereidt de consumpties voor en serveert deze uit. Ook opruim- en lichte schoonmaakwerkzaamheden maken deel uit van jouw takenpakket. De zeer flexibele werktijden liggen van maandag tot en met zaterdag tussen 7.30 uur en 21.00 uur (sporadisch ook op zondag). Daarbij werk je afwisselend op een van onze 3 vestigingen.

Wie ben jij
De belangrijkste functie-eis is een warme persoonlijkheid waardoor je op de juiste wijze nabestaanden, gasten en ondernemers van dienst kunt zijn. Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een professionele horecaomgeving is daarbij vereist.

Wat bieden wij?
– Een parttime dienstverband tussen de 20 – 28 uur o.b.v. een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.
– Een maandsalaris conform CAO Uitvaartbranche, schaal 2 (min. € 12,00 en max. € 15,79 per uur)
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Beschik jij over de voor deze functie gevraagde ervaring, flexibiliteit, kennis, vaardigheden en inlevingsvermogen? Stuur dan jouw CV vóór 15 oktober 2022 naar stephanie@forp.nl