Vacature medewerker groenbeheer begraafplaats voor 32-38 uur per week
Geplaatst op

Vacature medewerker groenbeheer begraafplaats voor 32-38 uur per week

Groene vingers en een gastvrije houding: die eigenschappen bezit de nieuwe collega waar wij bij Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede naar op zoek zijn. Ben je die gepassioneerde groenprofessional? En wil je in een bijzondere omgeving werken waarin jouw werk van grote betekenis is? Lees dan snel verder, want op onze locatie in Roosendaal is de functie vrijgekomen van

Medewerker groenbeheer begraafplaats
32-38 uur per week

De functie in het kort
Je werkt samen in een team aan het onderhouden van de graven, monumenten en het groen op de begraafplaats. Je hebt hierbij aandacht voor de kleine dingen. Je maakt in deze omgeving het verschil voor de bezoekers van onze begraafplaats. Dat past ook helemaal in wat we belangrijk vinden in al onze dienstverlening aan onze gasten: “Op een ongewoon moment, met gewone mensen, een buitengewone herinnering creëren.”

 Jouw werk

  • Jij onderhoudt de begraafplaats. Je weet welk onderhoud nodig is en maakt daarbij gebruik van verschillende machines/rijdend materieel.
  • Je bent een aanspreekpunt voor bezoekers van de begraafplaats. Dit vraagt van jou een gastvrije houding, een respectvolle benadering en een professionele betrokkenheid.
  • Je hebt een flexibele instelling. Je hebt ook veel vrijheid in deze functie. De werktijden variëren van maandag tot en met zaterdag, tussen 7.00 uur en 21.00 uur.

Wat jij meebrengt

  • Je houdt van aanpakken en buiten werken.
  • Je hebt een relevante opleiding binnen het groen gevolgd en/of je hebt ervaring in de groenvoorziening.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid dat te halen.

Wat je bij ons krijgt

  • Een dienstverband op basis van 32-38 uur o.b.v. een jaarcontract.
  • Een maandsalaris conform CAO Uitvaartbranche, schaal 2 (min. € 2.159 tot max. €2.626 o.b.v. 38 uur).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en minimaal 27,5 vakantiedagen per jaar.

 Wie wij zijn
Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede beheert crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom en crematorium en begraafplaats Zegestede en Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden in Roosendaal. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 180.000 gasten in onze vestigingen. Rondom het laatste afscheid mogen wij voor nabestaanden een bijzondere taak vervullen. Dat doen we op een persoonlijke, betrokken manier.

Enthousiast?
Mail jouw motivatie met CV naar hrm@scbzz.nl met als onderwerp: “vacature medewerker groenbeheer”.

Liever eerst meer informatie?
Neem gerust contact op met Martin Romeijn, teamleider Nazorg & Gedenken, telefoonnummer 06-83679435.

Wij gaan graag zelf op zoek naar nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs dat bedrijven niet ongevraagd hun wervingsdiensten aanbieden.

Download vacature medewerker groenbeheer (.pdf) >