Vacature voor facilitair medewerker 24-32 uur per week.
Geplaatst op

Vacature voor facilitair medewerker 24-32 uur per week.

Ben je op zoek naar een baan waarbij je écht iets voor anderen betekent? Waar je jouw technische skills en gevoel voor gastvrijheid kunt laten spreken? Als je dan ook nog stressbestendig bent, lees dan snel verder. Bij Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede zoeken we een facilitair medewerker  24-32 uur per week.

De functie in het kort
Onze missie en kracht is ‘op een ongewoon moment met gewone mensen een buitengewone herinnering creëren’.

Jouw rol binnen het crematorium is zeer divers. Mede door jouw technisch inzicht zorg je ervoor dat alle apparatuur correct werkt. Je reageert snel en doeltreffend op storingen, zodat uitvaartplechtigheden zonder hinder kunnen plaatsvinden. Je speelt een belangrijke rol bij de voorbereiding van projecten. Je werkt in een fijn, klein team waar de lijntjes kort zijn,  op onze locaties in Roosendaal en Bergen op Zoom.

Jouw werk

 • Je installeert, beheert en repareert indien nodig  apparatuur, zodat alles in optimale staat verkeert;
 • Je ondersteunt collega’s bij (technische) vragen en/of storingen;
 • Jouw werkdagen en -tijden zijn flexibel. Ook draai je mee in het rooster voor storingen buiten kantoortijden en in het weekend.

Wat jij meebrengt

 • Je hebt technisch inzicht;
 • Je bent stressbestendig en hebt een flexibele instelling;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent enthousiast, open, communicatief en sociaal vaardig;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat we bieden

 • Een dienstverband o.b.v. een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband;
 • Een maandsalaris conform CAO Uitvaartbranche; minimaal schaal 4B (vanaf € 2.395 bruto) en maximaal schaal 5B (max. € 3.467 bruto). De genoemde bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

 Wie wij zijn
Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede beheert crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom en crematorium en begraafplaats Zegestede en Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden in Roosendaal. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 180.000 gasten in onze vestigingen. Rondom het laatste afscheid mogen wij voor nabestaanden een bijzondere taak vervullen. Dat doen we met ons team op een persoonlijke, betrokken manier.

Enthousiast?
Mail jouw motivatie met CV  naar hrm@scbzz.nl met als onderwerp: “vacature facilitair medewerker”.

Liever eerst meer informatie?
Neem gerust contact op met Arnold de Jongste, teamleider facilitair, telefoonnummer 06-23 78 55 34. Meelopen is een optie.

Wij gaan graag zelf op zoek naar nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs dat bedrijven niet ongevraagd hun wervingsdiensten aanbieden.