Word jij onze nieuwe Horeca stagiair?
Geplaatst op

Word jij onze nieuwe horeca stagiair?

Word jij onze nieuwe horeca stagiair?
“Met gewone mensen, op een ongewoon moment, een buitengewone herinnering creëren”

Wie zijn wij?
Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede beheert crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom, crematorium en begraafplaats Zegestede en Afscheidslocatie De Vier Jaargetijden in Roosendaal. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 180.000 gasten in onze vestigingen. Rondom het laatste afscheid mogen wij voor nabestaanden een bijzondere taak vervullen. Tegenwoordig zijn wij een dynamische branche. Gastvrijheid is ons speerpunt. Het kopje koffie met een plak cake is echt niet meer van deze tijd! Wij werken reeds nauw samen met verschillende mbo-onderwijsinstellingen, zoals Curio hotelschool in Bergen op Zoom en Breda, De Rooi Pannen in Breda.

Wat bieden wij?
Wij bieden diverse stageplaatsen aan in een veelzijdige en bijzondere werkomgeving. Samen met de stagiaires maken wij een gedegen opleidingsplan. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding, reiskostenvergoeding, bedrijfskleding (vanaf 12 weken stage), deelname aan bedrijfsuitjes, lunch/diner maaltijden (conform bedrijfsvoorwaarden). Voor studenten HOM leerjaar 3 – 4 bieden we aansluitend een persoonlijke TMA analyse voor eigen ontwikkeling en een individueel terugkoppelgesprek door een TMA professional.

Crebo Stage functie Niveau Stage vergoeding*
25252 BOL Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie 1 150 euro bruto per maand
25168 BOL Gastheer/-vrouw 2 200 euro bruto per maand
25171 BOL Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw 3 225 euro bruto per maand
25170 BOL Leidinggevende bediening 4 275 euro bruto per maand
25184 BOL Horeca manager/ondernemer 4 350 euro bruto per maand
25185 BOL Meewerkend horeca ondernemer 4 275 euro bruto per maand
*o.b.v. vijf werkdagen per week. De maandelijkse stagevergoeding wordt naar evenredigheid van de duur en de omvang van de POC uitgekeerd.

Wat ga je doen?

Je bent een belangrijke schakel binnen onze organisatie:

  • ontvangen en begeleiden van nabestaanden, gasten en ondernemers in onze ontmoetingsruimtes
  • bereiden en serveren van uiteenlopende consumpties. Van belegde broodjes tot bitterballen, van zoete lekkernijen tot verse soep, van wraps tot spekkoek
  • verzorgen van de gehele M.E.P., presenteren & serveren van al deze producten
  • opruimen, schoonmaken en weer klaarmaken van de ontmoetingsruimtes en keukens.

Daarnaast zijn er diverse stage-opdrachten mogelijk, afhankelijk van je stage functie. De zeer flexibele werktijden liggen van maandag tot en met zaterdag tussen 7.30 uur en 21.00 uur (sporadisch ook op zondag). Daarbij werk je afwisselend op een van onze drie vestigingen.

Wie zoeken wij?
Iemand die leergierig is, gastvrij,  beschikt over een warme persoonlijkheid en representatief is. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact met ons op via Horeca@scbzz.nl of bel 0164 – 745424